Fillon paraqitja e parë e Pjetër Shalës në Hagë

Në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) në Hagë, ka nisur paraqitja e parë e ish-komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Pjetër Shala. Pjetër Shala u arrestua më 16 mars 2021 nga autoritetet belge dhe u transferua në Hagë më 15 prill 2021, në bazë të një kërkese për bashkëpunim … Continue reading Fillon paraqitja e parë e Pjetër Shalës në Hagë