Showtime

Fero: Reperi që do të ‘shtyhet’ me mua, duhet t’i ketë 500 mijë euro

11/08/2018 20:33
nga:L I

Reperi nga Kosova, Fero e ka treguar shumën se sa ju duhen reperave për tu bërë konkurent me të.

Fero përmes “Radio Prishtinës”, i ka ftuar të gjithë ata që dëshirojnë të ‘shtyhen’ me të, se fillimisht duhet t’i sheh 500 mijë euro në acountin e tij për ta bërë një “duel’ më të dhe pastaj të del përballë tij.

Fero po ashtu ka thënë se pavarësishtë se kush është kundërshtarë përball tij humbë.

“Kam ardh me tregu për herë të fundit, që mos dyshoni në aftësi të Feros. Kur unë kam thënë se jamë veni i parë, edhe për 25 vjet tjera të karrierës unë e kam menduar mirë. Dua të ju them krejt reperave mos me shtyni me ua kthy dissat me këngë. Që doni me u shty me Feron, duhen 500 mijë euro. Pavarësisht kush është kundërshtar humbë. Nëse i shoh 500 mijë euro në acountin tem, edhe Eminemin me pru këtu, edhe ai do të humbë, pavarësisht se kom respekt për të dhe ai është legjendë”, ka thënë Fero në Radio Prishtina./Zeri