Cool

Fëmija me talent të veçantë, pak njerëz kanë nerva për ta mësuar

12/10/2019 22:25
nga:N S

Ky fëmijë është ende 2 vjeç dhe ka një talent, që shumë pak njerëz kane nervin për ta mësuar.

Po flasim për instrumentin e baterisë, ky fëmijë është një talent i lindur në ushtrimin e këtij instrumenti duke befasuar jurinë e “Got Talent”.

Fëmija ka marr vëmendjen e mijërave njerëzve duke i lënë me gojë hapur jo vetëm shikuesit që ishin në skenë, por edhe të gjithë botën, pasi që video tashmë është bërë virale.

https://www.facebook.com/gottalentglobal/videos/574613139783160/?t=190