Lajme

Fafi, hap platformën për 100 biznese të reja!

03/30/2017 13:43
nga:Gazeta Blic

A dëshiron ta zgjerosh biznesin tënd online? Fafi ka hapur formën për biznese të reja. Shfrytëzoni rastin dhe kyçuni menjëherë!

Vetëm 100 biznese do të aprovohen si shitës të ri në Fafi.

Fafi ka për synim kryesor që të transformojë mënyrën e shitjes dhe blerjes në Kosovë. Kjo është mënyra e së ardhmes dhe mënyra që ka thyer të gjithë kufijtë botërorë në shitje deri tani!

Prandaj, nëse keni biznes dhe mendoni që produktet e juaj mund të shiten online, Fafi ju ofron mundesinë që të aplikoni dhe të krijoni dyqanin tuaj online brenda minutash!
E gjitha çfarë duhet të bëni është të vizitoni biz.fafi-ks.com/ dhe të aplikoni për krijimin e dyqanit tuaj online.
Platforma Fafi-ks.com ju ofron këtë mundësi me një ofertë të limituar të kyçjes dhe mirëmbajtjes pa pagesë për 3 muajt e parë.

Data e fundit për aplikim është: 30 Prill 2017

Fafi nuk është thjeshtë një platformë, është partneri juaj në biznes!
Për më shumë detaje se çka përfitoni në Fafi Business ndiqeni videon më poshtë