Geek

Facebook përgatitet për muajin e bojkotimeve ndërsa reklamuesit tërhiqen pas protestës për Black Lives Matter

06/25/2020 21:26
nga:N S

Fushata vjen nga organizata duke përfshirë Lidhjen Anti-Shpifje, Shoqatën Kombëtare për Përparimin e Njerëzve me Ngjyra (NAACP).

Facebook po përballet me një bojkot të madh të reklamuesve në korrik, transmeton lajmi.net.

Fushata Stop Hate for Profit, e ngritur pas vdekjes së George Floyd, u kërkon kompanive të “qëndrojnë në solidaritet me vlerat tona më të thella amerikane të lirisë, barazisë dhe drejtësisë dhe të mos reklamojnë në shërbimet e Facebook-ut në korrik”.

Fushata përfshin Lidhjen Anti-Shpifje, Shoqatën Kombëtare për Përparimin e Njerëzve me Ngjyra (NAACP) dhe Ngjyrën e Ndryshimit.

Marka e akullores Ben & Jerry iu bashkua fushatës të Mërkurën.

07/08/2020 21:40

Facebook Messenger dhe WhatsApp kanë ndërmarrë një hap tjetër për të qenë në përputhje me njëri-tjetrin