Geek

Facebook ndalon reklamat që promovojnë valutat digjitale

01/31/2018 14:53
nga:M H

Facebook ka ndërmarrë masa kundër rritjes së reklamave mashtruese për valuta digjitale, ndalimin e qartë të çdo reklame që kanë të bëjnë me Initial Coin Offerings (ICO) dhe valutat digjitale.

Ndryshimi në politikën e Facebook vjen në një kohë kur një numër i organeve rregullatore po monitorojnë nga afër tregun e valutave digjitale, të cilat shpesh hakohen në vlera milionëshe dhe ka lajme të rreme për ICO.

Ndalimi do të zbatohet për harduer për minim të valutave digjitale, operuesit e portofolit Bitcoin dhe gjithçka sa i përket valutave digjitale,

02/19/2019 15:38

Haradinaj i kundërpërgjigjet Daçiqit lidhur me propozimin zyrtar të Serbisë për kufijtë