Lajme

ETC sjell Gift Card për herë të parë në Kosovë

11/11/2019 18:00
nga:N S

ETC është vendi i mundësive më të mëdha për blerje, në konkurrencë me shitësit më modern në Europë.

Të parët në inovacione dhe sjelljen e Trendeve Botërore në Kosovë, tani edhe me Gift Card, karta dhuratë për të shpërblyer konsumatorët për Lojalitet.

ÇFARË ËSHTË NJË GIFT CARD (Kartë Dhuratë) www.etc-ks.com/gift  

Është kartë dhuratë me vlerë të caktuar monetare e cila lëshohet nga një shitës për përfituesin.

Gift Card përdoret si alternativë në vend të parave të gatshme për blerje brenda një dyqani të caktuar.

Nga pikëpamja e blerësit Gift Card është dhuratë e dhënë në vend të një produkti/shërbimi që marrësi mund të mos ketë nevojë për të, andaj ai mund të përzgjedhë vet produktet për të cilat me të vërtet ka dëshirë dhe nevojë.

Gift Card konsiderohet si dhurata më e pëlqyer nga konsumatorët.

HAPAT PËR T’U BËRË FITUES POTENCIAL I GIFT CARD

Mundësi për pjesëmarrje në Lojën për “Gift Card“ kanë të gjithë konsumatorët e ETC-së sipas udhëzimeve të mëposhtme:

Për çdo 20€ blerje fitoni nga 1 kupon/mundësi për pjesëmarrje në Lojë
Sa më e lartë shuma e blerjes, për aq shumëfishohet mundësia për të fituar.  Raporti Euro/Kupon është  20€ blerje  =1Kupon , 40€ blerje = 2 Kupona , 60€ blerje =3kupona e kështu me rradhë
Kuponat i pranoni në arkë nga ana e Arkatareve gjatë pagesës
Plotësoni Kuponin me shënimet (Emrin dhe Mbiemrin, Vendbanimin dhe Numrin Kontaktues ) dhe vendosini në Kuti
Me vendosjen e kuponave në kuti ju bëheni fitues potencial i Gift Card

ÇDO JAVË RRETH 1000 SHPËRBLIME NË FORMË TË GIFT CARD

ETC dhuron Gift Card në vlerë 20€, 50€, 100€, 200€ dhe 500€.

Çdo javë bëhet tërheqja e rreth 1000 FITUESVE në të gjitha Marketet ETC në Kosovë.

Tërheqja e shpërblimeve bëhet në prani të konsumatorëve dhe Stafit mbikëqyrës të ETC-së.

Konsumatorët fitues do të informohen përmes:

SMS individual nga ETC në numrin kontaktues të cilin kanë vendosur në kupon ndërsa
Shpallja e Listave fituese bëhet në

Web Faqe : https://etc-ks.com/gift/aplikimi/lista-fituesve.php 

dhe në rrjetet sociale të ETC-së : https://www.facebook.com/etcks/

 

KUSHTET E SHFRYTËZIMIT TË GIFT CARD

Pas pranimit të infomacionit që jeni fitues, me dokument identifikues duhet të paraqiteni në Marketin ETC ku keni fituar shpërblimin.

Nga personat e përcaktuar përgjegjës do të plotësoni formularin online për aktivizimin e Gift Card.

 

Pas pranimit, atë mund ta shfrytëzoni sipas këtyre rregullave:

Shfrytëzimi i kartës duhet të bëhet brenda afatit 30 ditë nga momenti i pranimit
Blerja mund të realizohet deri në vlerën e shënuar në Gift Card
Me Gift Card mund të paguani të gjitha produktet që bleni në dyqanin përkatës ETC në Kosovë
Kjo dhuratë duhet të shfrytëzohet vetëm me një përdorim
Në rast të humbjes, vjedhjes apo dëmtimit karta nuk kompenzohet
Ajo mund të përdoret vetëm nga personi i cili e ka fituar atë

ETC ofron mundësi të veçantë që të gjitha infomatat në lidhje me Gift Card t’i shfletoni Online në Web Faqe:

Si të Fitoni Gift Card – Mund të informoheni detajisht se si bëheni Fitues potencial i Gift Card
Mundësitë për të Fituar – Sa janë mundësitë tuaja për të fituar Raporti Blerje/Kupon (20€ / 1 kupon)
Lista e Fituesve – Do të mund të shihni Fituesit në bazë të përzgjedhjes Javore.
Benefitet e Gift Card – Përfitimet tuaja nga Gift Card dhe Siguria e saj

Pyetjet më të shpeshta rreth Gift Card 

www.etc-ks.com/gift

 

Por jo vetëm kaq, në Web Faqe ju mund të informoheni për të gjitha zhvillimet e fundit nga ETC: Aktivitetet, Fletushkat, ETC Press me Lajme dhe Ngjarje, Ofertat tuaja për Toka dhe Paluajtshmëri, Karriera me Vende të Lira Pune, Reklamo me ne dhe më shumë.

Faleminderit nëse vizitoni Web Faqën tonë www.etc-ks.com ku edhe mund të Abonoheni të pranoni me Email Aktivitetet dhe Risitë e fundit apo të na shkruani përmes Kontaktit për çdo gjë që ju intereson.

Lidhuni direkt përmes Link-ut aty ku ju dëshironi:

Aktualitetet dhe Promovimet – www.etc-ks.com
Fletushkat – www.etc-ks.com/magazina.php
Njoftimet për Media – www.etc-ks.com/njoftim.php
Toka dhe Paluajtshmëri – www.etc-ks.com/toka-dhe-paluajtshmeri.php
Karriera – Vende të Lira Pune – https://karriera.elkosgroup.com/karriera/
Reklamo me ne – www.etc-ks.com/etcmedia/
Gift Card – www.etc-ks.com/gift/
Faleminderit që jeni konsumator i shkëlqyer!

03/23/2020 18:52

Ndalen ndihmat e “Devollit” dhe “Elkosit”, qytetarët nuk respektuan distancën sociale!