Lajme

Vuçiq: Është detyra dhe obligimi ynë të kërkojmë zgjidhje për Kosovën

06/10/2019 13:14
nga:L H

Na nevojitet guxim dhe vendosmëri, por është detyra dhe obligimi ynë të kërkojmë zgjidhje për problemin e Kosovës, të mos vendosim gjërat nën qilim dhe ta lëmë atë për gjeneratat e ardhshme për ta zgjidhur, tha presidenti serb Aleksandar Vuçiq.

“Ne jemi në një situatë shumë komplekse ekonomiko-politike dhe të sigurisë. Konflikti i ngrirë do të krijojë edhe më shumë probleme, andaj edhe sot, si president i Serbisë dhe SNS, isha kundër asaj që nuk ishte zgjidhje”, tha Vuçiq në seancën e Konventës për BE-në

04/06/2020 11:03

Vuçiq shprehet i gatshëm të bashkëpunojë me institucionet e Kosovës në luftimin e koronavirusit