Lajme

Erë e pluhur në Obiliq

09/15/2019 08:07
nga:L H

Qytetarët janë ankuar se edhe sot vije një erë e rënd në qytetin e Obiliqit.

Ata kanë dërguar edhe një fotografi ku shihet pluhuri që del nga termocentralet e KEK-ut dhe vazhdon drejt Fushë Kosovës dhe Prishtinës.