Showtime

Elvis Naçi merr vendimin të ri për xhematin, pas operacionit

09/14/2018 12:17
nga:Natyra

Hoxhë Elvis Naҫi është ndër hoxhët më të njohur dhe më të dashur shqiptar, e kjo falë ligjeratave të tij të pandërprera si dhe shumë të kapshme.

Së janë me të vërtetë të tilla e dëshmon numri i xhematit në ligjeratat e tij, por edhe numri i atyre që e ndjekin në rrjetet sociale.

Hoxha i nderuar dje iu nënshtrua një ndërhyrje kirurgjike e cila fatmirësisht rezultoi e suksesshme.

E gjatë ditës së sotme ai njoftoi xhematin e tij se nesër nuk mund të jetë në ligjëratë në Xhaminë e Tiranës, e kjo duhet t’i ketë mërzitur mjaftë ata.

Por, pak minuta më parë, ai dha lajmin e mirë për xhematin e tij në Kroaci, ku tregoi se nesër nga ora 12:40 deri në 13:10 ai do të mbajë ligjëratë në Xhaminë e Zagrebit në Kroaci.

Ai këtë njoftim e bëri përmes një postimi në rrjetet sociale.

07/18/2019 06:54

“Bomba e kurdisur” në Evropë, shpërthimi i saj do të sillte pasoja më të rënda se Çernobili