Cult

Ekspozitë në Gjermani, e dizajneres së njohur kosovare Arbresha Hoxha

07/08/2017 20:02
nga:A. R.

Dizajnerja e njohur kosovare, Arbresha Hoxha nesër do të marrë pjesë në një ekspozitë personale në Gjermani

Në këtë ekspozitë, Hoxha do të paraqes vlerat kulturore përmes artit.

Ekspozita e cila do të mbahet në Gjermani, mbështetet nga Konsullata e Kosovës në Stuttgart dhe nga Ministria e Kulturës.

Hoxha është ndër dizajneret më të mira grafuke në Kosovë, e cila fillet e para të artit i mori në SHBA.