EKSKLUZIVE: Prapaskenat e”zhdukjes” së hard diskut të mbledhjes së Këshillit të Sigurisë- moment nga i cili edhe u rrëzua qeveria Kurti

Ishte mbrëmja e 17 marsit, kur u mblodh Këshilli i Sigurisë së Kosovës, i kryesuar nga Kryeministri i vendit Albin Kurti, e ku pjesëmarrës ishte edhe presidenti Thaçi dhe disa anëtarë tjerë të kabinetit qeveritar, përfshirë ish- ministrin Agim Veliu- momenti që çoi edhe në rrëzimin e Qeverisë së Kosovës, vetëm pak javë pas zgjedhjes … Continue reading EKSKLUZIVE: Prapaskenat e”zhdukjes” së hard diskut të mbledhjes së Këshillit të Sigurisë- moment nga i cili edhe u rrëzua qeveria Kurti