Ekskluzive: Këta tre kryetarë degësh dalin kategorikisht kundër Agim Veliut: Veç ky person të jetë kryetar i LDK-së

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, ai i Lipjanit, Imri Ahmeti dhe kryetari i degës së LDK-së në Ferizaj, Muharrem Svarqa, kanë dalur kategorikisht kundër kandidaturës së Agim Veliut, për t’u zgjedhur kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës. Burime të Gazeta Blic, brenda takimeve të kryesisë të mbajtura gjatë ditës së djeshme dhe sotme, … Continue reading Ekskluzive: Këta tre kryetarë degësh dalin kategorikisht kundër Agim Veliut: Veç ky person të jetë kryetar i LDK-së