Showtime

Efekti karantinë: Kjo është tallja e rradhës nga Robert Berisha

03/29/2020 10:31
nga:N S

Robert Berisha, i cili tashmë po qëndron i karantinuar në konvikt në Prishtinë, është “tallur” me qytetarët nga Vushtrria.

Ai ndau një fotografi ku shkruan “Dilni o vuçitrnali, t’ja u qes ka i çaj”.

Në imazh ulur shihet se është “koronavirusi” ndërsa afër vetës ka çajnikun, e në katin e tretë të një banese ndodhet “vushtrriasi”, por për shkak të pandemisë, ai nuk mund të dal jashtë për të pirë çaj.

Kujtojmë që ai është në konvikt, sepse qeveria ka urdhëruar që të gjithë shqiptarët që kthehen nga jashtë, të karantinohen aty.

 

05/22/2020 09:44

Robert Berisha: Çu shkojmë në Ulqin, nuk ka virus dhe kurrë nuk kishte