Geek

Efekti i COVID-19: Rolls-Royce largon nga puna 9 mijë punëtorë

05/20/2020 14:13
nga:N S

Rolls-Royce largon nga puna 9 mijë punëtorë si pasojë e krizës nga koronavirusi.

Me sa duket Rolls-Royce e ka kapluar kriza e koronavirusit dhe është detyruar të largojë disa nga punëtorët të cilët punonin për të.

Rolls-Royce u detyrua të largojë nga puna 9 mijë punëtorë, shkruan sky news.

Shefi ekzekutiv, Warren East, tha: “ Kjo nuk është kriza që është shkaktuar ne. Por është kriza që ne po përballemi dhe duhet ta kalojmë”.

Njoftim

“ Ju informojmë që nuk do të punoni në këto kushte të tmerrshme dhe është shumë e vështirë kur të gjithë nga ne kemi dhënë aq shumë për Rolls-Royce”.

“Por ne duhet të marrim vendim të vështira që të mbrojmë biznesin në këto kohë të papërshtatshme”