Showtime

Edi Rama – Kënga më e re nga Buta

12/14/2019 09:30
nga:L I

Ashtu siç kishte paralajmëruar, reperi Buta ka publikuar këngën e tij më të re.

Projekti i titulluar ‘Edi Rama’ është punuar nga RedBox Entertainment dhe është e shoqëruar edhe me videoklip.

Kjo këngë ka hyrje të veçantë me një sekuencë nga një prej fjalimeve të Kryeministrit Rama në Kuvend teksa ky i fundit përmendet në vazhdimësi edhe në tekst.

Më poshtë keni linkun: