Cult

Edhe në kohë pandemia, dizajnerja Hoxha vazhdon të sjellë energji pozitive me krijimin artistik

04/21/2020 18:30
nga:Gazeta Blic

Dizajnerja Arbresha Hoxha edhe në periudhën e karantinës e ka vazhduar krijimin e saj artistik, duke na prezantuar edhe disa nga punimet në rrjetet sociale, ku shihet që pasioni për artin nuk e ndalë edhe në këto ditë, ku çdo gjë pothuajse është në heshtje.

Përmes artit ajo përcjell energji pozitive, emocion përmes ngjyrave të larmishme, duke ngjallur entuziazëm.

Ajo poashtu është ligjëruese, ku vazhdon ligjërimkn online dhe shpreson që së shpejti ti kthehemi jetës normale dhe kjo të jetë një periudhë për reflektim për të ardhmen.