Lajme

Edhe DW trajton ‘valën e ikjeve nga Kosova’

09/09/2017 11:21
nga:D.I

Mediumi gjerman Deutsche Welle ka trajtuar atë që po quhet si valë e re e ikjeve nga Kosova, por pa peshuar vërtetësinë e pretendimit.

Videoja e shpërndarë tregon turma njerëzish që duket se presin të hipin në autobusë, që përmes Serbisë të dalin në vendet e Europës Perëndimore.

Lidhur me këtë çështje nuk ka qartësim as nga institucionet shtetërore, por tema vazhdon të trajtohet në nivele dhe forma të ndryshme.

07/15/2018 20:23

Të enjten, kuptohet se si do të jetë vlerësimi i Komisionit Evropian për çështjen e liberalizimit