Lajme

Edhe 1 ditë afat për aplikim në trajnimin FALAS për Kontabilitet

04/15/2019 13:16
nga:Gazeta Blic

Kolegji Universum organizon Trajnim 4 Javor “Kontabilitet Praktik me Softuer” plotësisht FALAS për të gjithë maturantët e shkollave të mesme të Kosovës. 

Pjesëmarrësit nuk ka nevojë të kenë njohuri paraprake në Kontabilitet, pasi të gjitha do të mësohen gjatë trajnimit.

Trajnimi do të mbahet në Kampusin e Kolegjit Universum në Prishtinë duke filluar nga 17 Prill, Ora 13:00-15:00.

Në fund të trajnimit maturantët do të certifikohen si dhe pjesëmarrësit më të suksesshëm do të përfitojnë #BURSË për studime në Kolegjin Universum.

Për më shumë info rreth trajnimit dhe aktiviteteve te radhës në Kolegjin Universum kontakto +383 44 144 062 ose [email protected] ose ndiqni faqen në në facebook & instagram.