Fit&Sexy

E vetmja gjë që duhet të pish nëse ke fryrje barku

02/20/2018 16:59
nga:L I

Çaji i xhinxherit është i shkëlqyer për të eliminuar fryrjen e barkut.

Fryrja e barkut është një ndjesi vërtet e tmerrshme, parehatie që të mërzit gjithë ditën. Por ka një lajm të mirë për këto çrregullime të vazhdueshme dhe të bezdisura të barkut. Xhinxheri është i mrekullueshëm për të eliminuar fryrjen.

Studimet kanë treguar se ky lloj çaji ndihmon në bllokimin e enzimave dhe gjeneve që i shkaktojnë trupit inflamacion. Çaji i xhinxherit është i shkëlqyer për t’iu shtuar dietës, sidomos nëse fryrjet e barkut i ke kronike.

Nëse shija e xhinxherit të duket pak e fortë, shto disa pika limoni për ta bërë shijen pak më të butë. Një filxhan çaj xhinxheri në ditë, pas pak kohësh do ta eliminojë fryrjen e barkut krejtësisht dhe do ju bëjë të ndiheni shkëlqyeshëm.

Çaji i xhinxherit është gjithashtu i njohur për qetësimin e problemeve të ndryshme shëndetësore si kancer, dhimbjet e alzheimer-it apo probleme të ndryshme irritimi të zorrëve.

12/30/2019 21:11

Dikur shërbente çaj në çajtore, sot ndër figurat më të rëndësishme të PDK-së