E thotë Lutfi Haziri: Kjo është “formula” përfundimtare për koalicionin me Vetëvendosjen

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se ndarja e drejtë e pushtetit dhe e balancuar, që VV të jetë udhëheqëse e Qeverisë, e LDK e Parlamentit, do të bënte që të kishte edhe më shumë fuqi koalicioni VV-LDK, shkruan GazetaBlic. Haziri ka thënë se agjenda politike është shumë e … Continue reading E thotë Lutfi Haziri: Kjo është “formula” përfundimtare për koalicionin me Vetëvendosjen