Cool

E mahnitshme si ia shpëtojnë bletët jetën njëra-tjetrës

09/22/2019 14:33
nga:N S

Në një video të publikuar nga “DailyMail” është e mahnitshme të shihet se si bletët ia shpëtojnë jetën një blete tjetër, pasi që kishe rënë në nxjerrës mjalti dhe krahët iu janë mbuluar me mjaltë që ka bërë që mos të mund të i lëvizë krahët.

Bletët tjera e panë gjendjen e shokut të tyre, dhe reaguan menjëherë.

Bletët tjera ishin në gjendje që t’ia pastronin krahët që ju kishin mbuluar me mjaltë, në mënyrë që t’i lëvizë përsëri.

Shikoni performancën e mahnitshme të këtyre insekteve.

Honey bees save their mate

These bees teamed up to save their mate’s life! ❤️ ?via ViralHog

Publiée par Daily Mail Video sur Vendredi 20 septembre 2019