Cool

E lidh miun për shishe të plastikës dhe e rrah me shkop, videoja po bën xhiron e botës

02/11/2019 15:50
nga:Natyra

Një video e pabesueshme shfaq një mi të lidhur për një shishe të plastikës, duke u rrahur me një shkop derisa të urinojë – pasi u lidh me një mbushës të celularit.

Burri që ia bërë këtë miut të shkretë, mund të dëgjohet duke e “dënuar” miun përderisa e godet në kokë, hundë dhe bark.

Miu u lidh për një shishe të plastikës, për t’u dënuar për shkak se i kishte ngrënë kabllon e mbushësit të celularit burrit nga India.

Videoja e pabesueshme u shpërnda në internet nga Daily Mail dhe është bërë virale.

Shikojeni: