E konfirmon Kurti, shkarkohen zyrtarë të Ujësjellësit të Prishtinës!

Anëtarët e bordit të përkohshëm, të KRU “Prishtina” Mentor Hyseni, kryesues dhe drejtor; Hajrie Morina, drejtore; Seat Bilbani, drejtor; dhe Idriz Maliqi, drejtor, në mbledhjen e mbajtur sot, kanë shkarkuar zyrtarët e lartë të kësaj ndërmarrje, shkruan GazetaBlic. Kështu përmes konferencës ka konfirmuar edhe kryeministri në detyrë, Albin Kurti. Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, në … Continue reading E konfirmon Kurti, shkarkohen zyrtarë të Ujësjellësit të Prishtinës!