Sporti

Dy yjet e NBA-s, 500 mijë dollarë në luftë ndaj “Covid 19”

04/06/2020 23:29
nga:Lorik J

Tatum i Boston Celtic dhe Bill nga Uashingtoni janë bërë bashkë për të dhuruar një donacion të madh, për luftën kundër “Covid-19”.

Tatum dhe Bill kanë ndarë nga 250 mijë dollarë secili për të ndihmuar vendlindjen e tyre, Sent Luis.

Mirëpo Tatum dhe Bill nuk janë lojtarët e vetme nga NBA që kanë kontribuuar në luftën kundër pandemisë “Covid 19”.

Emra si Cury, Irving e Davis janë disa të tjerë që kanë treguar bujarinë e tyre.