Cool

Dy kosovarë masin forcat, sfidojnë Audin me një traktor

07/05/2019 12:45
nga:Gazeta Blic

Audi është njëra nga markat e veturave më të pëlqyera në botë, e gjithashtu edhe në Kosovë.

Audi përveç që është luksoze dhe e mirë, ajo ka edhe forcë. Për forcë sidomos shquhen ato modele që janë ‘Quatro’.

Këtë e dëshmon edhe kjo video në Kosovë, ku një Audi S6 Quatro, e tërheq një traktor. Për më shumë shikoni videon.