Cool

Dukej si ndalesë në rrugë, nga afër u pa se ishte një piton gjigant

03/10/2018 12:20
nga:Gazeta Blic

Motoçiklisti që po lëvizte në një pjesë periferike në Limpopo të Afrikës së Jugut, ndaloi duke menduar se përpara e ka një ndalesë në rrugë. Por, nga afër e kuptoi që ishte një gjarpër gjigant.

Pitoni me përmasa enorme, ishte duke kaluar në anën tjetër të rrugës, ndërsa lëvizte mjaftë ngadalë.

“Gjithkund ndalesat vendosen për të shpëtuar jetë, kjo ndalesë për pak sa ma mori jetën” ka qenë përshkrimi i videos.

Në anën tjetër, ky piton që duket si i ngadaltë dhe i qetë, mund të sulmonte po të ndjehej i rrezikuar, me pasoja fatale.

12/13/2018 23:49

Dënohen 29 serbë për pjesëmarrje në luftë, si mercenarë në Ukrainë