Lajme

Drejtori dhe Inspektori i AKI-së, takim me deputetët

02/14/2018 08:33
nga:M H

Sot deputetët, anëtarë të Komisionit për Mbikëqyrje të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë mbajnë mbledhje.

Në takim janë të ftuar drejtori i AKI-së Driton Gashi dhe Inspektori i Përgjithshëm Shkelzen Sopjani.

 

02/14/2018 10:17

10 vjet shtet: Këta nënshkrues të deklaratës së pavarësisë nuk janë më pjesë e politikës