Cool

Donald Trump do të pushtojë YouTube-n në ditën e zgjedhjeve

02/23/2020 10:18
nga:N S

Reklamat e Donald Trump do të marrin përsipër faqen kryesore të YouTube në ditën e zgjedhjeve.

Fushata Trump ka blerë të drejtat për të marrë përsipër faqen e YouTube ndërsa amerikanët shkojnë në votime në nëntor.

Reklamat Trump u zbuluan së pari nga Bloomberg. Një zëdhënës për Youtube nuk konfirmoi detaje rreth marrjes, por sugjeroi që aftësia për të blerë reklama është “e zakonshme” dhe do të jetë e disponueshme për fushatat e tjera.

Një numër fushatash tashmë kanë blerë reklama të tilla për fushata Bloomberg si dhe Trump i bleu ato vitin e kaluar, dhe fushata e Obamës, Trump dhe Hillary Clinton i kanë drejtuar të gjitha ato në zgjedhjet e mëparshme.

03/12/2020 19:02

Shtëpia e Bardhë: Trump s’ka nevojë të testohet për Coronavirus