Lajme

Dokumentari ekskluziv: Trafikimi, lufta kundër skllavërisë moderne (VIDEO)

11/07/2017 13:51
nga:M H

Beteja e pamëshirshme e institucioneve amerikane ndaj kësaj dukurie, jo vetëm brenda territorit të SHBA-së.

Këndvështrimi amerikan për Kosovën, në luftën e saj kundër trafikimit.

Rrëfime ekskluzive nga të mbijetuarit e trafikimit. Intervista me bartësit e procesit ndaj kësaj dukurie negative.

Një koproduksion ndërmjet Klan Kosovës dhe Departamentit të Shtetit, Ambasadës Amerikane në Prishtinë.

Ndiqeni premierën e dokumentarit ekskluziv të punuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga gazetari Kushtrim Sadiku dhe kameramani Fatos Zogaj.

06/21/2018 15:08

Babai filmon të bijën nga momenti i lindjes e deri te ditëlindja e saj e 18-të, dokumentoi ndryshimin ndër vite