Cult

Dizajnerja e Arbresha Hoxha në përgatije të ekspozitës së radhës – A do kthehet edhe në pozitë politike?!

08/07/2019 16:30
nga:Gazeta Blic

Dizajnerja Arbresha Hoxha, ka njoftuar se është në përgaditje të ekspozitës së radhës, ku veparat e saj ka arritur t’i ekspozojë në shumë vende jashtë kufijeve të Kosovës.

Me gjithë njoftimin për realizimin e ekspozitës, ajo nuk ka njoftuar akoma për vendin e realizimit të saj.

Hoxha, edhe pse ajo është shprehur që të merresh me art është sfiduese, thekson se ka emocion kur prezanton veprat tek artëdashësit.

Në aspektin profesional jam pothuajse e realizuar normal që çdo herë pretendon që qellimet dhe objektivat t’i kesh edhe shumë më larg se kufijtë e Kosovës, edhe si ligjeruese mundohem të jap mesazhin që Never say I cant ask your self how can i”, ka deklaruar ajo.

Pos punës me artën, aktualisht po qarkullojnë zëra se dizajnerja Arbresha Hoxha mund të kthehet prap në pozitë politike, ku ne mandatin e kaluar ishte edhe shefe kabineti në MKRS, por a do i rikthehet pozitës politike mbetet të shihet apo do të qendrojë në fushën e Artit.