Disa zyrtarë amerikan kërkuan tërheqjen e trupave ushtarake nga Kosova, ky është reagimi i NATO-s

Presioni i madh amerikan drejt Kosovës për heqje të taksës dje është konkretizuar në reagime senatorësh e zyrtarësh të lartë të administratës së Trump të cilët kërkojnë rishqyrtimin e prezencës ushtarake në Kosovë. Senatori amerikan, David Perdue, ka qenë i pari që ka folur për një gjë të tillë, derisa Richard Grenell dhe Robert O’Brien … Continue reading Disa zyrtarë amerikan kërkuan tërheqjen e trupave ushtarake nga Kosova, ky është reagimi i NATO-s