Cool

Disa nga rastet që natyra na ka befasuar

07/30/2020 09:46
nga:N S

Natyra nuk na befason vetëm me bukurinë e saj, por edhe me fenomenet e ndryshme që ndodhin.

Disa nga ne kemi fatin ti shohim fenomenet e ndryshme natyrore që ndodhin, e disa të tjerë mund ti shohin në media sociale ku në të shumtën e rasteve njerëzit i ndajnë me të tjerët.
Natyra gjithmonë di të na befasojë në shumë mënyra, edhe për nga bukuria e saj por edhe gjërat që ndodhin për rreth.

Këto janë disa nga pamjet interesante që njerëzit i kanë ndarë me të tjerët dhe që na lënë me gojë hapur.

Rëra që duket si shkëlqim

Vrima brenda një liqeni

Krokodil i verdhë

Retë që formojnë një rreth mbi majen e malit

Ylber i dyfisht

Vetëtima e shpërndarë në qiell

Breshkë gati transparente

Zogu në madhësinë e gishtit

Kombinimi perfekt i llavës dhe ujit

06/26/2019 14:58

Kur natyra “hakmerret” ndaj veprave të njeriut