Showtime

Diplomon këngëtarja e njohur e estradës shqiptare

06/13/2018 14:58
nga:L I

Skena muzikore në vend ka mjaftë këngëtare mirëpo pak nga to kanë të përfunduara studimet në fushë e muzikës.

Mirëpo e njëjta gjë nuk qëndron me këngëtaren e njohur, Arjeta Vllasa e cila sapo ka përfunduar studimet në Fakultetin e Arteve, dega solokëndim.

Arjeta është një këngëtare e dëshmuar e cila me zërin e saj ka bërë për vete shumë fansa dhe numëron disa këngë në repertuarin e saj kurse tashmë ajo është një profesioniste e diplomuar në fushën e solokëndimit.

Vetë Arjeta ka publikuar një fotografi duke treguar se ka diplomuar në fushën e solokëndimit, pranë fakultetit të arteve.

12/06/2017 15:15

Blic Intervista || Arjeta Vllasa së shpejti me projekte të reja, premton befasi të mëdha!