Cool

I dhuroi të dashurës varësen e punuar me dorë, u habit kur e hapi një vit më pas (Video)

05/19/2017 08:01
nga:R A

Një i ri vendosi që të propozonte të dashurën e tij për martesë, por unazën ia futi një një varëse, të cilën ajo e mbajti për një vit.

I riu nga Australia, i quajtur Terri, e kishte fshehur unazën prej diamanti brenda një objekti të thjeshtë prej druri pishe të punuar me dorë dhe ia dhuroi të dashurës së tij Anës për një vjetorin e lidhjes në vitin 2015.

Në çdo udhëtim që shkonin së bashku, ajo e mbante varësen të vendosur në qafën e saj, por asnjëherë nuk e zbuloi kuptimin e vërtetë, deri një ditë kur ai ia tregoi…