Lajme

Paraburgim për të dyshuarin që akuzohet për vepër të rëndë

06/28/2019 20:29
nga:Xheneta Uka

Është arrestuar i dyshuari me inicialet A.M., për përdhunimin e një 15 vjeçari dhe i është shqiptuar masa e paraburgimit.

Dyshohet se dhunimi ndaj të miturit u bë disa herë, gjatë një periudhë gjashtëmujore.

Avokatja e viktimës ka thënë se i dyshuari e kreu ketë vepër në shumë raste duke e joshur me para të imëta të miturin sa herë që mori në zyrë për ta shfrytëzuar seksualisht.

Pasi u lajmërua rasti, policia e ka arrestuar të dyshuarin më datë 24 qershor.

Tanimë është mbajtur seanca gjyqësore dhe gjykata i ka caktuar të dyshuarit 30 ditë paraburgim.