Detaje tronditëse nga vdekja e vajzës 4 vjeçare në Dragash

Një fëmijë i moshës 4-vjeçare është gjetur pa shenja jete sonte rreth orës 20:00 në komunën e Dragashit. Sipas Policisë, fëmija ishte duke luajtur në afërsi të lumit dhe si rrjedhojë e pakujdesisë ka rënë në lumë. Express mëson se uji e kishte bartur trupin nga fshati Blaç deri në fshatin Zgatar. Rreth 60 banorë … Continue reading Detaje tronditëse nga vdekja e vajzës 4 vjeçare në Dragash