Lajme

Deshi ta shiste foshnjën e saj për 18 mijë euro, kapet nga policia

08/07/2018 09:52
nga:A. R.

Policia Greke i ka dhënë fund një rrjeti kriminal i cili shiste fëmijët porsalindur tek prindërit të cilët nuk mund të kenë fëmijë.

Një nënë dhe 8 persona të tjerë janë arrestuar gjatë operacionit ku polic të infiltruar negociuan blerjen e një fëmije për 18 mijë euro.

Foshnja sipas njoftimit të policisë ishte vetëm 4 ditësh.

Në mesin e të arrestuarve është edhe një nënë tjetër e cila pret të lindë ngjashëm një fëmijë.