Deputetët e AAK: Mungesa e gjërave elementare në Spitalin e Gjakovës s’ka arsyetim

Dy deputetët e AAK-së nga Gjakova, sonte kanë vizituar Spitalin Rajonal të Gjakovës, ku janë pritur nga drejtori i Shërbimeve Shëndetësore, Afrim Dërvishi, si dhe së bashku me kryetarin e Rahovecit, Smajl Latifi, kanë vizituar QKMF-në e Rahovecit. Lekaj ka thënë se kjo kohë e vështirë për shkak të koronavirusit, kërkon profesionistë të mirë. Megjithatë … Continue reading Deputetët e AAK: Mungesa e gjërave elementare në Spitalin e Gjakovës s’ka arsyetim