Lajme

Deputetët dëshmojnë kundër deputetëve

12/07/2017 20:13
nga:anonymous1000144531

Disa deputetë të parlamentit patën sot edhe detyrën e dëshmitarit në një proces gjyqësor që po zhvillohet kundër katër kolegëve të tyre nga Vetëvendosje.

Naser Osmani dhe Bekim Haxhiu dëshmuan për incidentet me gazin lotsjellës në Kuvendin e Kosovës.

12/18/2018 11:39

Manchester United nuk humb kohë, gjen menjëherë zëvendësuesin e Mourinhos