Geek

Del në shitje gjenerata e tetë e procesorëve Intel

10/06/2017 15:28
nga:D.I

Intel ka nisur edhe zyrtarisht me shitjen e procesorëve të gjeneratës së tetë Coffee Lake, me numër të shtuar të bërthamave në modelet Core i7 dhe Core i5, si dhe çipin e ri Z370, transmeton KosovaPress.

Këto janë modelet që përbëjnë linjën e procesorëve të ri Coffee Lake:

Intel Core i7-8700K (6 bërthamë / 12 thread) 3.7GHz, 4.7 Turbo Unlocked,

Intel Core i7-8700 (6 bërthamë / 12 thread) 3.2GHz, 4.3 Turbo,

Intel Core i5-8600K (6 bërthamë / 6 thread) 3.6GHz, 4.3 Turbo Unlocked,

Intel Core i5-8400 (6 bërthamë / 12 thread) 2.8GHz 4.0 Turbo,

Intel Core i3-8350K (4 bërthamë / 4 thread) 4GHz Unlocked,

Intel Core i3-8100 (4 bërthamë / 4 thread) 3.6GHz.

06/06/2017 19:47

Intel me procesor 30% më të shpejtë