Cool

Dëgjoni si tingëllon kolla e njeriut të sëmurë me koronavirus

03/23/2020 12:20
nga:N S

Në muajt e fundit, tema kryesore e të gjitha medieve botërore ka qenë infeksioni në rritje Covid-19, dhe numri i të infektuarve po rritet edhe në vendin tonë.

Infeksioni i koronavirusit demonstrohet nga dy simptoma kryesore, përkatësisht kollë dhe ethe.

Të shtyrë nga dilema të tilla, Luckily Radio 2 i Britanisë ka ndarë një incizim audio që dëshmon për kollën e thatë te një pacienti i infektuar me koronavirus.

Më poshtë mund të dëgjoni regjistrimin që tregon se si tingëllon kolla e njeriut të sëmurë me koronavirus, transmeton KosovaPress.

Shikoje videon këtu VIDEO

04/02/2020 18:48

Vdes komediani i njohur pas diagnostifikimit me Koronavirus