Lajme

Deda: Serbia po vendos në Kosovë

09/09/2017 19:08
nga:Gazeta Blic

Deputeti i Alternativës, Ilir Deda, ka uruar që kjo Qeveri që pritet të votohet mos të ketë jetë të gjatë, pasi është shumicë funksionale por është një shumicë e pazareve.

Sipas tij, kjo situatë sot tregon që pas 18-të vitesh dikush tjetër tregon se është zot shtëpie në Kosovë, e sipas tij ai është Vuçiqi.

Deda po ashtu tha se sipas informatave që i ka deputetët serb pritet të vijnë në Kuvend rreth orës 19:00.

Deda: Kjo tregon që pas 18-të vjetëve dikush tjetër është zot shtëpie

“Nuk do të jetë një shumicë funksionale do të jetë një shumicë e pazareve. Vetëm uroj që sa më shkurt ë zgjat jetëgjatësia e kësaj shumice të re në Kosovë. Po natyrisht se do të kthehemi. Eshët mocioni i Vetëvendosje, LDK-së dhe Alternatives, mua më duket këta po e presin ardhjen e deputetëve të Listës Serbe nga Beogradi. Edhe kjo tregon diçka. Kosovën 18 vjet pas lufte, ku dikush tjetër pas 18 vjetëve donë e tregu që është zot shtëpie këtu. E faj për këtë situata ku Vuçiqi me Serbinë pas 18 vjetëve vendosin në Kosovë, janë partitë politike të Kosovë……Unë dëgjova që do të vinë se do të vijnë në ora 7 e 30…Në momentin që vijnë do të zbresim edhe ne në seancë” , tha Deda.

07/21/2018 17:14

Jakup Krasniqi: Dikush po e luan rolin e gomarit