Lajme

Dëbohet nga Kosova shtetasja e Shqipërisë

04/21/2017 15:15
nga:R A

Është dëbuar nga Kosova një femër shtetase e Shqipërisë pasi e njëjta nuk kishte shpërfillur urdhrin për largim vullnetar nga Kosova dhe po qëndronte në fshatin Grackë të Lipjanit.

Ndaj të dyshuarës është shqiptuar dhe masa e ndalesës së hyrjes në Kosovë për 2 vite.

06/25/2018 08:15

Serbia lobon që ndarja e Kosovës të futet në agjendën e dialogut