Lajme

Debat i ashpër sot në kuvend në mes të kryeministrit dhe opozitës

12/07/2017 20:06
nga:anonymous1000144531

Vështirë kuptohej në seancën e sotme të parlamentit se kush është pozitë e kush opozitë gjatë debatit për programin e qeverisë.

Një parti opozitare bashkë me një tjetër në koalicion qeverisës e përkrahnin marrëveshjen e demarkacionit që është kusht për liberalizimin e vizave. Ndërkaq, kryeministri Haradinaj që vet vuri nënshkrimin që kjo ujdi të shkojë në Kuvend dhe vizat i ka në program qeverisës, u bë bashkë me një parti opozitare për të kundërshtuar atë marrëveshje.

10/23/2018 16:16

Haradinaj merr vendim që të shpronësohet ish-ndërtesa e ndërmarrjes ‘Gërmia’ për adaptimin e saj për Sallë Koncertale