Lajme

Dalin rezultatet e anketës- Kaq përqind e qytetarëve nuk duan zgjedhje të jashtëzakonshme

08/18/2019 09:47
nga:L H

Përveç subjekteve politike, duket se edhe qytetarët janë pro zgjedhjeve të jashtëzakonshme në vend.

KosovaPress ka realizuar një anketë në të cilën kanë votuar 1224 respodentë të cilët kanë votuar në nëse duhet të ketë zgjedhje apo jo.

Janë 887 respodentë ose 72 përqind, që kanë votuar pro zgjedhjeve dhe 312 ose 25 përqind që kanë votuar kundër zgjedhjeve të jashtëzakonshme, që pritet të mbahen pas disa muaj.

Por janë edhe 25 respodentë ose 2 përqind, që kanë votuar se nuk e dinë.

Përndryshe, mbetet Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në konsultim me subjektet politike të caktojë datën e zgjedhjeve të jashtëzakonshme.