Sporti

Cristiano Ronaldo fiton më shumë nga Instagrami sesa nga paga e tij në Juventus

10/18/2019 23:08
nga:M K

Cristiano Ronaldo përpos që është një nga lojtarët më të mirë në botë dhe që ka thyer shumë rekorde, ai është edhe ndër më të pasurit në botën e futbollit.

Por ajo çka bie në sy është se fituesi i pesëfisht i “Topit të artë”, fiton më shumë nga rrjeti social Instagram sesa nga paga e tij tek Juventus.

CR nga Instagrami fiton mbi 47 milion euro në vit.

Ndërkaq paga e tij vjetore tek “Zonja e vjetër”, është 34 milion.

Këtu vërehet një dallim prej 13 milion eurove mes pagës dhe fitimit nga rrjeti social.

06/26/2020 23:55

A është “huqja” e karrierës kjo për Ronaldon?