Cult

Clinton shkruan triler për Shtëpinë e Bardhë

05/09/2017 08:48
nga:A. R.

Ish presidenti amerikan Bill Clinton po shkruan trilerin e parë të tij në lidhje me prapaskenat nga Shtëpia e Bardhë kanë bërë të ditur botuesit e tij.

Ai po bashkëpunon me autorin amerikan të librit “Presidenti është zhdukur” James Peterson dhe libri do të botohet në qershor nga shtëpia botuese Alfred Hey. Knopf , Brown&Company.

11/19/2019 11:17

Aktori i famshëm do ta luajë Bill Clintonin në filmin për skandalin seksual që parapriu intervenimin në Kosovë