Lajme

Çka pritet të bëjë Agim Veliu si Ministër i Punëve të Brendshme

02/14/2020 22:47
nga:A. R.

Zv.kryeministri i parë, Avdullah Hoti, po thotë se arsyeja pse Lidhja Demokratike e Kosovës, ka zgjedhur Ministrinë e Punëve të Brendshme, është për shkak që kanë dashur që të kenë një qeveri me rol të barabart me Lëvizjen Vetëvendosje.

Hoti në Blic Interview, është shprehur se LDK ka dashur që të jap kontributin e saj në Ministrinë e Punëve të Brendshme, e që Ministër i kësaj ministrie është vendosur, Agim Veliu.

Hoti ka treguar për disa nga hapat që priten të merren nga ana e qeverisë aktuale, sa i përket luftimit të krimit dhe korrupsionit.

Për t’i parë detajet tjera dhe zotimet e qeverisë për luftimin e krimit dhe korrupsionit, ndiqeni intervistën e plotë: