Çka po paralajmëron LDK-ja, Qeveri Teknike, koalicion të ri…?! Isa Mustafa thotë se interesi i Kosovës, kapërcen çdo interes tjetër!

Lidhja Demokratike e Kosovës ka shpërndarë një deklaratë të liderit të saj, Isa Mustafa, ku thuhet se interesi i Kosovës, kapërcen çdo interes tjetër. “Interesi i Kosovës kapërcen çdo interes tjetër. LDK do të vazhdojë rrugën e shtetndërtimit të Kosovës për të përmbushur interesat e vendit dhe qytetarëve tonë✌🏻 – Isa Mustafa”, citon kreun e … Continue reading Çka po paralajmëron LDK-ja, Qeveri Teknike, koalicion të ri…?! Isa Mustafa thotë se interesi i Kosovës, kapërcen çdo interes tjetër!